„Hetkel on ehituses/müügis 10 erinevat korterelamu projekti/piirkonda, kokku perspektiivselt pisut enam kui 1500 korteriga. Neist täna ehitatakse ligi 360 korterit. Olulisemad neist on Pöörise pisut enam kui 800 korteriga ja Hõbemetsa ligi 470 korteriga. Suurematest projektidest on mõlemast mahust alustatud esimeste majade ehitusega. Kuuldavasti on lähiajal lisandumas veel mõned projektid," rääkis mees.

Mustamäel müüdi 2013. aastal 1177 korterit. Selle aasta esimese 9,5 kuuga on müüdud 915 korterit. Täna on järelturul pakkumises pisut üle 700 korteri, millest päris uued on 200 korterit. Müügis/ehituses olevatest 358 korterist on müüdud või broneeritud 190 korterit. Saksingu sõnul on nõudlus praktiliselt sama, mis eelmisel aastal.

„Planeeritud mahtude järk-järgulisel realiseerimisel on pakkumine mõistlik, samas on näha, et müügitempot mõjutab väga selgelt hind. Nii näiteks on müügitempo Hõbemetsa elamurajoonis tänu soodsamale hinnale kiirem, kui Pöörise elamurajoonis," nentis Saksing.

Piirkond on Saksingu meelest atraktiivne oma väljakujunenud keskkonna ja kooli läheduse poolest nii tudengitele (nende vanematele), üürikorterite ostmisest huvitatud ostjatele aga ka noortele peredele.

Ärilehes ilmus teisipäeval lugu Mustamäe kinnisvaraarendustest. Loe seda lugu siit.