Enamasti jäävad soodustused 15-25 protsendi vahele. Näiteks Charlot kaupluses on aga kõik Oilily kotid ja aksessuaarid hinnatud alla 40 protsendi ja kõik kirjutusvahendid 30 protsendi võrra. Cortefieli, Ecco, Grenardi ja Nike Womani kauplustes on täishinnaga kaubad müügil 30-protsendilise soodustusega.

Linette müüb ööriideid ja hommikumantleid veerandi võrra harilikust odavamalt, sama suur soodustus toimub ka Sportlandis. 20-protsendilise allahindlusega müüvad oma kaupu näiteks Brooks Brothers, Denim Dream, Diesel, Guess, Ivo Nikkolo, Karen Miller, Lacoste, Marc O'Polo, Pepe Jeans London, Reserved, Salamander, Sangar, The Body Shop, Tommy Hilfiger ja teised.

Toimub ka mitu üritust ja tasuta kontserti. Kell 17 ja 18 astub Tallinna Kaubamaja Naistemaailma laval üles Lenna Kuurmaa ja bänd. Tartu Kaubamaja aatriumis esinevad kell 15, 16 ja 17 Kõrsikud.

Kell 12-14 ja 17-19 toimub Tallinna Kaubamaja naistemaailmas Eesti disaini väljapaneku juures "Disaineri tund" , kus oma loomingut tutvustab moelooja Piret Ilves. Kell 16-19 tutvustatakse Kodumaailmas Playluggage kohvreid, mis on kuulsust kogunud nutika lauamängudisainiga.

Vaata teisi Viru Keskuse kaupluste sooduspakkumisi zave.ee-st.

Vaata Eesti suurimate kaupluste parimaid pakkumisi zave.ee-st.