Ta on kaotanud Ameerika vabadussamba, kõndinud läbi Hiina müüri ning temast on peagi saamas esimene mustkunstnikust miljardär maailmas.

Viimase 30 aasta jooksul on ta suutnud kokku kuhjata uskumatu 800 miljoni USA dollari suuruse netovara, vahendas Celebrity Networth. Tema Las Vegase etendused ning maailmaturneed on müünud enam kui 40 miljonit piletit, mille käive on olnud 4 miljardit dollarit.

Copperfield on müünud rohkem pileteid, kui ükski teine üksikesineja maailma ajaloos, teenides sedasi ühe oma 11-st Guinnessi maailmarekordist. Seega on kuulus maag müünud rohkem pileteid kui Madonna, Justin Bieber, Elvis Presley ning isegi Michael Jackson.

Ta on kõigi aegade edukaim mustkunstnik, kuid tema vara pole teenitud vaid illusioonidest. Tänu uskumatult nutikatele investeerungutele ja ülevõtmistele, on Copperfield suutnud üles ehitada väärtusliku finantsimpeeriumi, mis hõlmab kinnisvara, restorane, kaubandust ning isegi mustkunsti mälestuskogu.

Copperfield omab 11 Bahama saart ning tal on maailma kõige suurem mustkunsti mälestuskogu. Kollektsioon koosneb enam kui 150 000 esemest ning raamatust, kus on eriti väärtuslikud esemed Harry Houdinilt, Georges Meliesilt ning modernse maagia isalt Robert Houdinilt. 

See on avatud vaid kolleegidest mustkunstnikele, ajaloolastele, akadeemikutele, kuid meedia pääseb sellele haruharva ligi. Copperfieldi kollektsioon on tõeliselt hindamatu, kuid kui mingeid numbreid sellele külge panna, siis kuulus maag on kulutanud kollektsioneerimisele enam kui 200 miljonit USA dollarit.