Vaatamata elektrimüüjate passiivsusele suunatud tegevustele on uued tulijad ebavõrdsetes turutingimustes pakkunud endisele monopolile aktiivset konkurentsi ja toonud hinnatasemed märgatavalt allapoole.

Uutele elektrimüüjatele teeb klientide leidmise raskemaks olukord, kus kliendile peab selgitama seadusandja tegemata tööd. Ehk miks ei võimaldata erakliendile võrguettevõtjaga ühist elektriarvet. Selline võimalus on praegu ainult Eesti Energial. Eraklient hindab kõrgelt oma isiklikku aega ega ole valmis tasuma kahte eraldi arvet: võrguettevõtja esitatud arvet ning elektrienergia eest arvet elektrimüüjale.

Teismoodi — paremal viisil
Elektrimüügi AS soovib oma klientidele pakkuda parimat elektrihinda ja olla partneriks kodukulude arveldamisel. Ühtne kodukulude arve võimaldab kliendil näha ühel arvel, millised on tema kodukulud tegelikult. Oleme koostööpartneritega võimaldamas juba jäätmekäitluse arveldust (Eesti Keskkonnateenused) ning alates 2015. aastast koostöös Gaasienergia AS-iga ühist kodugaasi arveldamise teenust.

Elektri vabaturg on toonud õnneks klientideni arusaama, et avatud turg pakub palju rohkem võimalusi, kui ainult seni pakutud fikseeritud elektrihind. Börsihinnal pakutavad elektripaketid on olnud jätkuvalt kliendile soodsamad kui fikseeritud hinnapaketid. Aeg-ajalt on mõnel tunnil muidugi börsihind kõrgem kui tavapäraselt fikseeritud hind.

Selleks et klient saaks madalatest börshindadest kasu ja ei peaks muretsema võimalike kõrgete börsihindade pärast, pakume ainulaadset kindlusteenust, kindlustades kliendi elektriarve kõrgete börsihindade vastu.

Sellised koostöölahendused võimaldavad Elektrimüügi AS tõsta oma klientide teenindamise taset ning pakkuda parimat teenust turul.
Elektrimüügi AS (www.elekter.ee) kuulub Alexela Gruppi ning on sõltumatu vabaturul tegutsev ettevõte, kes seisab selle eest, et iga elektritarbijani jõuaks lihtne ja arusaadav elektriostu teenus ja soodne hind.

Jaga
Kommentaarid