Uued tavahinnad Neste jaamades:

Futura 95          1,084

Futura 98          1,124

Futura D            1,134 (ei muutunud)

Hinnad Statoil 1-2-3 automaatjaamades:

Mootoribensiin 95 miles               1,084

Mootoribensiin 98 miles               1,124

Diislikütus miles                           1,134

Olerex langetas lisaks bensiinile (nüüd samuti 1,084 eurot liiter) ka diislikütuse hinda hinda 1 sendi võrra ning diislikütus maksab nüüd 1,124 eurot liiter.

Statoili mootorikütuste tootejuht Indrek Sassi sõnul on mootorikütuste jaehinnad Eestis languses tulenevalt maailmaturu hindade jätkuvast langusest ning ülitugevast konkurentsist mootorikütuste jaemüügis.

„Toornafta tootjate vahel käib tõsine võitlus turuosade pärast. OPEC-i kolm suurimat tootjat -  Saudi Araabia, Iraak ja Kuveit - suurendasid sel kuu allahindlusi tarnetele Aasia suunal. See toetab analüütikute arvamusi, et suurtootjatel ei ole plaanis oma tootmismahte piirata ning soovitakse kaitsta oma turuosa." kommenteeris Sassi  juba viiendat hinnamuudatust sel kuul.

„Viimastel nädalatel kiiresti alanenud mootorikütuste maailmaturu hind on äärmiselt tiheda konkurentsi tõttu mootorikütuste jaemüügiturul väga kiirelt  hinnastatud edasi jaeturule. Tarbijale on see kindlasti hea uudis, sest tänu sellele on võimalik sel aastal pühadesõidud teha eriti soodsalt"