Berezovski leiti pooduna oma endise naise majas Inglismaa Berkshire'i maakonnas 2013. aasta märtsis. Berezovski perekond ja sõbrad ei uskunud, et endine võimas oligarh tegi enesetapu ning ka koroneri hinnang jättis Berezovski surma põhjuse lahtiseks.

Berezovski oli 1990ndatel aastatel üks Venemaa mõjukamaid mehi, omades häid suhteid Venemaa tollase presidendi Boriss Jeltsini ning tolle perekonnaga. Mees saavutas oma jõukuse läbi suurerastamiste ning tema tippajal hinnati ärimehe varanduseks umbes 2 miljardit naela.

Berezovski aitas võimule ka president Putini, kuid sattus tollega peagi vastuollu. Seejärel taandus oligarh 2001. aastal Londonisse eksiili, kus taotles Ühendkuningriigilt edukalt poliitilist varjupaika. Hiljem finantseeris Berezovski Putini-vastaseid poliitilisi liikumisi ning oli avalikult kriitiline Putini suhtes.

Berezovski äriõnn pöördus, kui ta oli sunnitud oma osaluse Venemaa suurtes ettevõtetes nagu Sibneft ja Rusal turuhinnast tunduvalt madalama hinna eest maha müüma. Tema endine äripartner oli üks rikkamaid Vene oligarhe, Roman Abramovitš, kelle vastu ta võttis 2012. aastal Londonis ette kohtutee.

Berezovski väitis kohtus, et just Abramovitš oli talle valetades survet avaldanud, et ta oma osaluse Vene suurettevõtetes ära müüks. Kuid Berezovski kaotas ühe Suurbritannia ajaloo kalleima kohtulahingu ning arvatakse, et just see kaotus mehe murdiski.

Briti ajalehe Daily Mail andmetel suri Berezovski ilma testamenti jätmata ning võlgadega, mis ulatusid sadadesse miljonitesse naeltesse. Briti ülemkohus on teatanud, et peagi toimub Berezovski võlanõudjate koosolek ning üks suurimaid võlanõudjaid on Suurbritannia maksuamet.