„Kombineeritud enampakkumise teisele etapile esitasid pakkumise mõlemad Kopli liinide ostust huvitunud ja kvalifitseerimise tingimustele vastanud ettevõtted - nii OÜ Fund Ehitus kui ka AS Pro Kapital Grupp,“ ütles abilinnapea Eha Võrk.

„Seega kutsub Kopli liinide võõrandamiseks moodustatud komisjon teisel etapil nõuetele vastava pakkumise teinud osalejad läbirääkimistele. Pärast läbirääkimiste lõppu vormistab iga pakkuja kirjalikult oma lõpliku pakkumise kinnistute ostuhinna ja kõigi lisatingimuste kohta," liinil ta.

Edukaks pakkumiseks tunnistatakse pakkumine, mis saab kõigi hindamise kriteeriumide alusel kõige rohkem väärtuspunkte. Müügileping sõlmitakse isikuga, kelle pakkumise on Tallinna linnavalitsus tunnistanud parimaks, arvestades nii kehtestatud lisatingimusi kui ka pakutud hinda.

Pakkumise edukaks tunnistamise otsuse teeb Tallinna linnavalitsus korraldusega hiljemalt ühe kuu jooksul pärast lõplike pakkumiste esitamiseks ettenähtud tähtpäeva saabumist ehk juunikuu algul.

Tallinna linna omandis olevate kinnistute (Kopli liinide) kombineeritud pakkumise esimesele etapile laekus kaks pakkumist. Pakkumised tegid OÜ Fund Ehitus ja AS Pro Kapital Grupp.

Pärast läbirääkimiste lõppu vormistab iga pakkuja kirjalikult oma lõpliku pakkumise vara ostuhinna ja kõigi lisatingimuste kohta.

Tallinna linna omandis olevad 82 kinnistut ehk Kopli liinid on pandud enampakkumisele alghinnaga kokku 1,5 miljonit eurot, kinnistud müüakse ühtse müügiobjektina kombineeritud pakkumise korras.

Eesmärk on leida Kopli liinide maa-alale arendaja, kes ehitab välja sealse elamuala koos elamuala teenindamiseks vajaliku taristuga - kanalisatsiooni- ja veetrassid, tänavad, spordiväljakud, haljasalad ja muu selline.