Edgar Savisaar – Keskerakonna esimehel, Tallinna linnapeal on kinnisturegistri järgi kaks kinnistut. Üks neist on üle-eestiliselt kuulus Hundisilma talu – 14,1 ha -, Lääne-Virumaal Eru külas ja teine 16,7m2 garaažiboks Tallinnas, Lasnamäel Härma tänaval.
Edgar Savisaar on äriühingu Fixor Holding omanik, selle juhatuse liige on tema poeg Erki Savisaar.

Fixor Holdingu 2013. aasta tegevusaruandes seisab: „Fixor Holding OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks on investeerimine ning finantskonsultatsioonid. Aruandeaastal tegeleti põhiliselt olemasolevate kinnisvaraobjektide arendusega. Lähitulevikus on Fixor Holdingul plaanis jätkata Keila-Joa restaureerimisega ning ehk õnnestub üht-teist ka Salusaarel ära teha. Jälgime huviga turul toimuvat ning sobivate asjaolude kokkulangemisel oleme valmis investeerima ka uutesse projektidesse.“

Fixor Holding teenis majandusbuumi ajal paari eduka tehinguga miljoneid kroone kasumit. Üheks kasumi allikaks oli Oliver Kruuda Savisaarele müüdud suvila Keila-Joal, mille eest Savisaar maksis 500 000 krooni ja mille turuhind oli tollal hinnangute kohaselt kolm miljonit.
2013. aastal oli Fixor Holdingu käive 0 eurot ja kahjum ligi 26 000 eurot.

Savisaar oli 1. aprilli 2014 seisuga kõige kõrgema palgaga omavalitsusjuht Eestis. Ta teenis 4530,50 eurot kuus.

Taavi Rõivas – Reformierakonna esimees ja peaminister Rõivas omab Tallinnas, Wismari tänaval 93,7m2 korterit, millele on Danske Banki kasuks seatud 189 500eurone hüpoteek.

Rõivas oli osaühingu Gentle Touch 50protsendilise osaluse omanik, praegu on see äriühing likvideerimisel.
Peaministri palk on 5200 eurot kuus, sellele lisandub 20protsendiline esindustasu.

Sven Mikser – sotside esimees ja kaitseminister ettevõtlusega ei tegele. Tema palk on 4420 eurot kuus, millele lisandub 20protsendiline esindustasu. Mikseril on Tallinna kesklinnas, Narva mnt alguses 81,6m2 korter. See on ühisvara Mikseri elukaaslase Mari Vausiga.

Juhan Parts – endisel peaministril, majandusministril ja IRL-i aseesimehel on Tallinnas, Voolu tänaval 93,5m2 korter. Parts ei ela siiski Voolu tänaval. Ta elab juba mõnda aega Kakumäel, Silgu ja Kilu tänava ristmikul asuvas 200m2 eramus.

1472m2 kinnistul asuv kahekorruseline hoone kuulub Partsi elukaaslasele, vandeadvokaat Daisy Taukile. 2000. aastal registrisse kantud eramule ei ole seatud hüpoteeki. Varem kuulus see maja aastaid Antonio Moscatellole ja enne Moscatello perioodiMarcel Vichmanni ja kinnisvaraärimees Priit Kajariga seotud ettevõtetele.

2011. aastal selgus toonase majandusministri Juhan Partsi majanduslike huvide deklaratsioonist, et Tauk ja Parts olid kahepeale ostnud 1910m2 kinnistu Tallinnasse, Vee tänavale. See asub Luite asumis.
Parts ütles toona, et „poistele on vaja oma õue“. Oma õu maksis Partsi sõnul ligikaudu 90 000 eurot. „See on tühi maa. Otsisime võimalusi muidugi Nõmmelt, aga mitmete asjaolude tõttu pole sobivat leidnud. Seetõttu tundus rahuldavat Luite asumi pakkumine vaiksel Vee tänaval. Ehitamise idee on õige algusjärgus. Sellest sõltub ka edaspidine laenuvajadus ja olemasoleva korteri saatus,“ kõneles Parts.

Hüpoteeki Partsi ja Tauki kinnistule seatud ei olnud. Aga seda ei olnud ka vaja, sest Partsi elukaaslane, vandeadvokaat Daisy Tauk on advokaadibüroo Glikman & Partnerid partner. Ta võttis 2010. aastal ettevõttest dividendidena välja 1,7 miljonit krooni. Parts teenis aga ministrina 5,5kordset Eesti keskmist palka. 2011. aasta II kvartalis oli Eesti keskmine palk 857 eurot.
Parts ei tegele ettevõtlusega.

Andres Herkel – Vabaerakonna peaministrikandidaat ei tegele ettevõtlusega. Riigikogu liikme palk on 3464,5 eurot, lisaks hüvitatakse kuus kuni 1039,35 eurot tööga seotud kulutusi.

Peale selle on Herkelil Kopli tänaval üle 1100m2 osa kaasomandist koos Veiko Adermanniga. Herkel omab Saku vallas, Rahula külas ka 6,5 hektarit elamu- ja maatulundusmaad.

Mart Helme – EKRE esimees on Läänemaal, Martna vallas asuva Suure-Lähtru mõisa omanik, see on osaühing Suure-Lähtru Mõis. Osaühing tegeleb turismiga, aga paistab, et mitte eriti edukalt. 2013. aastal oli mõisa käive 4700 eurot, kahjum aga 1252 eurot.

Lisaks mõisale on Mardil ja tema abikaasal Helle-Moonika Helmel ka Tallinnas, Räägu tänaval 953m2 kinnistu. Tartus, Raatuse tänaval on perekond Helmetel aga 29m2 korter.