Uldis Mucinieks töötas varasemalt DNB panga müügiosakonna juhatajana ning enne seda rahvusvahelises kindlustus –ja investeerimisettevõttes Mandatum Life Läti haru juhataja ja juhatuse liikmena.

Muutused toimusid ka Leedu tütarfirmas, kus möödunud aasta 1. detsembrist asus Elektrum Leedu juhatuse liikme kohustusi täitma Vilius Juraitis. 28. veebruarist täidab juhatuse liikme kohustusi ettevõttes Elektrum Lietuva ka Uldis Mucinieks. Pärast mainitud muutusi koosneb Elektrum Lietuva juhatus kolmest liikmest: juhatuse esimees Vilius Juraitis, Gatis Junghāns ja Uldis Mucinieks.

“Minu varasem töökogemus Baltimaades võimaldab mul anda kiireid ja täpseid hinnanguid kohalike turgude kohta, kus Latvenergo on juhtiv elektrimüüja, lausus Uldis Mucinieks:. „Tuginedes õppetundidele, mida saime Eesti ja Läti elektrituru avanemisel majapidamistele, plaanime olla edukad ka Leedus, kus kodukliendi turg peagi avaneb. Olen veendunud, et kasvame Baltimaade elektriturul veelgi tugevamaks tegijaks.“
Latvenergo Grupi poolt väljaspool Lätit asuvatele jaetarbijatele müüdud elektri hulk kasvas 2014. aasta 12 kuu jooksul 50%. Grupi turuosa Baltimaade elektriturul moodustab üle 35%. Eestis ja Leedus on Latvenergo Grupil 34 000 klienti ning elektritarned on eelmise aasta vastava perioodiga võrreldes kasvanud 9%. Baltimaades müüdud elektri hulk on kokku 8688 GWh, sellest 1314 GWh müüdi Eestis, 5636 GWh Lätis ja 1739 GWh Leedus.