Ministeeriumi praegusele kinnistule Suur-Ameerika 1 ja Väike-Ameerika 2 ehitatakse aastatel 2015-2017 rahandusministeeriumi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, sotsiaalministeeriumi ning justiitsministeeriumi ühishoone.

Rahandusministeeriumi telefoninumbrid ja e-posti aadressid jäävad samaks. Rahandusministeerium on endiselt avatud E-N kell 8.00-17.00 ja R kell 8.00-15.45.

Külalised saavad parkida Lõkke tänaval (linna parkimispiirkond Kesklinn) või Endla 8 ees asuvas tasulises parklas (piirkond CP16).

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) sõlmis nelja ministeeriumi ühishoone rajamiseks ehitustööde kontsessiooni lepingu osaühinguga 2Torni, kes rajab riigiasutustele kaasaegse, energiasäästliku ja optimeeritud pinnakasutusega büroohoone. Ühishoone võimaldab riigil era- ja avaliku sektori koostöös kümne aasta jooksul kokku hoida ligi 7 miljonit eurot.

Hoone arendaja ehitab maja valmis ja annab selle kahekümneks aastaks rendile.

Nelja ministeeriumi koondamine ühte kaasaegse töökeskkonnaga ning energiatõhusasse hoonekompleksi peaks aitama riigil tulevikus hoida kokku hoonete ülalpidamiskuludelt.