Puitfermide kasutamisega kaasnevad ka madalad tootmiskulud ning vähem ehitusprahti ja -müra katuse püstitamise ajal. Kõik see aitab säästa nii aega kui ka raha.

Positiivsed küljed võivad muutuda probleemiks, kui valite töid teostama ebaprofessionaalse või kogemusteta tootja. 

Mõned soovitused, mida katuseferme tellides silmas pidada

Kliendisuhtlus. Positiivne ning avatud klienditeenindus on väga oluline. Teenusepakkuja napisõnaliste ja ebaselgete vastuste puhul võib lõpptulemus olla vastupidine teie nägemusele. Seega olge tellimust tehes avatud, kuid nõudlik!

Tihe koostöö. Katusefermide tootmisel on tähtis koostöö nii kliendiga kui ka korporatsioonidega, kes ogaplaatlahendusi välja töötavad (nt MiTek, programm “RoofCon TrussCon”). Küsige koostööpartnerite kohta!

Sertifikaadid. Sertifikaadid kindlustavad, et katusefermide tootja on läbinud põhjaliku kontrolli ning saanud sõltumatu osapoole ehk sertifitseerimisettevõtte kinnituse oma kompetentsuse kohta katusefermide kujundamiseks ja tootmiseks. Kontrollige kindlasti, kas ja mis organisatsiooni poolt on teie valitud ogaplaatfermide tootja sertifitseeritud.

Tootmiskogemus. Tootjaid leidub küll palju, kuid tõsiseltvõetavaid kogemusi on neist vähestel, nii et uurige tootja tausta ning küsige kindlasti referentse.

Kasutatavad materjalid. Katusefermide tootmisel on kindlaks kriteeriumiks ainult parima kvaliteediga materjalid, s.o ogaplaadid ja puitmaterjal. Veenduge, et kasutatavad materjalid vastaksid kõrgeimatele standarditele (CE-märgisega materjalid).

Kasutatavad seadmed. Katusefermide tootmise spetsiifika on kindlaks määratud ning tootmisel kasutatavad seadmed sihtotstarbelised. Tundke huvi, kas teie poolt välja valitud tootja omab antud tööks mõeldud seadmeid.

Kasutatav projekteerimistarkvara. Uurige, millist tarkvara kasutab katusefermide tootja vajalike tugevus- ja läbipaindekalkulatsioonide teostamiseks. Exceli tabelist siin ei piisa!

Pakutavad lisaväärtused. Nendeks võivad olla nii tootja soovitused ja murekohtadele osutamine kui ka jooniste tegemise, transpordi, paigalduse ja katuse väljaehitamise teenuse pakkumine. Oma ala professionaalid teavad ka seda, kuidas peab katuseferme transportima ja paigaldama.

Ettevõte Wildbuild on puitfermide tootmisega tegelenud juba aastaid. Katusefermide tootmisel kasutame vaid kvaliteetseid sertifitseeritud materjale, samuti toimub kogu projekteerimine sertifitseeritud tarkvara abil. Meil on tootmiseks vajalikud kogemused, tehnika ning head koostööpartnerid, nii et saame tagada parima lahenduse igale katusele.

Puitferme kasutades kerkib katus kiiresti ja lihtsalt. Tellides nüüd katusefermid ettevõttelt Wildbuild, saate transpordi tasuta!*

--------------
* Tasuta transpordi pakkumine kehtib kampaaniaperioodil (2.3.–28.4.2015) sõlmitud Eesti-sisestele lepingutele. Vaata lähemalt SIIT!

Jaga
Kommentaarid