Sadade raamatute hulgast leiad ilukirjandust (nagu 42 protsenti alla hinnatud William Somerset Maughami "Tund enne koitu" 9,20 euro eest), lasteraamatuid (näiteks 49-protsendilise soodustusega Christian Biemeki "Ülemnuuskur Osvald ja varastatud süda" 3,99 euroga), käsiraamatuid (58 protsenti tavahinnast taskukohasemalt müüdav dr. Wilfred R.Pigeoni "Une käsiraamat" 5,99 euroga), teatmekirjandust (62 protsenti harilikust odavam Stephen Slateri "Täielik heraldikaraamat", hinnaga 9,99 eurot), kokaraamatuid (nagu nelja Eestis elava hispaanlase kirjutatud "Hispaania söögid Eesti köögis", mis on 40 protsenti alla hinnatud ja maksab 13,49 eurot) jne – igale maitsele on midagi. Ainult Apollost leiad raamatute kinkekomplektid, mille hinnad on lausa 70 protsenti harilikust soodsamad.

Filmide valikus on palju kassahitte, mille hinnad on kampaanias all kuni 60 protsenti - näiteks leiab alghinnast poole odavamalt ehk 3,95 euro eest filmi "Ahvide planeedi sünd".

Lauamängude hulgast leiab iga pere liige endale sobiva mängu, sest pakkumisi on kogu perele, alates väikestest põnnidest kuni pere vanimate liikmeteni. Nii on 36 protsenti alla hinnatud lauamäng "Tootmistehas", mis maksab 15,59 eurot.

Melomaanide rõõmuks on seekord pakkumiste hulgas väga palju eesti muusikat, nagu Arne Oidi duubel-CD "Eesti Kullafond", mis on müügil 47 protsenti tavapärasest soodsamalt 9,99 euroga.

Digimängude austajad saavad ihaldatud mängud GTA V ja Assassins Creed 4 ning Battlefield 4 kätte soodushinnaga.

Vaata kõiki Apollo pakkumisi zave.ee-st.

Vaata Eesti suurimate kaupluste parimaid pakkumisi zave.ee-st.