Täna alanud karjäärimess Võti Tulevikku näitab, et noored tööotsijad loodavad leida töökoha, mis on nende elustiili osa. Ettevõtted peavad hoolega panustama töökeskkonda, mis eristuks ja inspireeriks. Lisaks on võtmesõnadeks pidev areng ja töötajate erinevatele võimetele vastavad põnevad väljakutsed. „On ju teada, et tulevased tipptegijad peavad saama aastas vähemalt ühe, esmapilgul ülejõu käiva ülesande selleks, et nende motivatsioon püsiks jätkuvalt kõrge. Oskus lahendusi leida on kiirem kui eelnenud põlvkondadel ja see teeb tööandja elu põnevaks,“ ütles Vääna.

Tema sõnul on selge, et noortel ei ole suurt kogemustepagasit ja seda tööandjad ei ootagi. Küll aga hindavad ettevõtted noortes töötajates entusiasmi ja töötahet ehk teisisõnu särasilmsust ja tegutsemise soovi ning loomulikult ettevõtte põhiväärtustest lähtuvaid hoiakuid. „Loome omaltpoolt kõik tingimused, et noortel oleks võimalik Ragn-Sellsis areneda oma ala tipptegijateks,“ ütles Vääna. Ettevõtetele on heaks uudiseks, et ainult hea palgaga täna noori tööle ei meelita. „Ragn-Sells tegevusvaldkond meelitab üha rohkem noori. Keskkond ja taaskasutus on valdkonnad, mis on tõusnud fookusesse ja mis haakuvad elustiiliga. Sektori kiire areng loob palju võimalusi ja väljakutseid aastateks,“ nentis Vääna.

Ka tänavusel Võti Tulevikku messil on Ragn-Sellsi meeskond ettevõtet tutvustamas ja praktikante värbamas. „Võimalusel oleme alati praktikante endale juurde võtnud. Esiteks on see hea võimalus noortele näha, kuidas asjad ettevõttes tegelikult käivad. Teiseks on see meile kui ka teistele osalejatele andnud nii mõnegi väga väärtusliku töötaja“ Uskuge või mitte, aga päris suur hulk praktikante ei tahagi hiljem mujale tööle minna. Soovitan tõesti, tulge ja vaadake järele miks Ragn-Sellsist on saamas lähiaastatel üks eelistatumaid tööandjaid Eestis!“

Eesti suurim tudengite karjääriüritus Võti Tulevikku toimub täna Tallinna Tehnikaülikoolis ja toob kokku enam kui 60 ettevõtet ning 3000 peatselt tööturule sisenevat tudengit.