Ettevõtte teatel kasvas Immelti palk 3,75 miljoni dollarini ning rahalised boonused 5,4 miljoni dollarini, edastab Reuters.

Ettevõtte juhtide arengu ja kompensatsioonikomitee usub, et „Immelti töötulemused olid eelmisel aastal väga head ning kokkuvõttes autasustas teda 5,4 miljoni dollari mahus rahalise boonusega,“ seisab ettevõtte teates.

Teatest selgub ka, et komitee tõstis eelmise aasta alguses ka Immelti põhipalka alates 1.märtsist, toonitades, et see on juhi teine palgatõus alates 2005. aastast. Immelt sai ettevõtte juhiks 2001. aastal.

Immelti kogu kompensatsioon mullu peaaegu kahekordistus 37,2 miljoni dollarini. Suur osa tõusust tuli tema pensionivarade väärtuse tõusust. Kui viimane välja arvata, kahanes kompensatsioonipaketi väärtus 2013. aastaga võrreldes 2 protsenti 18,9 miljoni dollarini.

GE aktsia kaotas eelmisel aastal oma väärtusest 10%.

Barclaysi analüütik Scott Davis märkis eelmisel nädalal, et kuigi Immelt on teinud vaieldamatult ettevõtte 2008. aasta finantskriisist väljatoomisel head tööd, on investorid nüüd ettevõtte juhtkonnas muutusteks valmis.