EfTEN Kinnisvarafondi fondijuht Viljar Arakas märkis, et investeeringute suurendamine Lätis on fondi strateegiline eesmärk ning seega on hea meel teatada fondi viienda projekti algusest Lätis. Eeldatav investeeringute maht projektis on 7,5 miljonit eurot.

EfTEN Capital Läti tegevjuht Viktors Savinsi sõnul on tegemist parima asukohaga linnas. Uuel poel saab olema üks üürnik, kellega on üürileping sõlmitud. Projekti elluviimiseks on olemas vajalikud load ning ehitus algab mõne kuu jooksul.

Kinnistu suurus on 36 000 ruutmeetrit, millest hoone rendipind moodustab 16 000 ruutmeetrit. Kinnistu juurde tuleb 280 parkimiskohta.

Ostukeskuse asukoht on Riiast umbes 40 kilomeetri kaugusel asuv Jelgava linn. Kinnistu asub kesklinnas peatänava ääres ning kinnistust üle jõe asub Jelgava loss, mis on suurim barokkstiilis loss Balti riikides.

DEPO on Läti suurim ehitusmaterjalide müüja, mille aastane käive on 152 miljonit eurot. DEPO-l on Lätis kokku 9 samalaadset ostukeskust.

EfTEN Capitali investeeringuid Lätis haldab EfTEN Capital SIA, mis on Newcom SIA ja AS EfTEN Capitali tütarfirma. Tegemist on kuuenda objektiga EfTEN Capital SIA valitsemise all Lätis.