Hetkel pole selge, milline Porsche mudelitest endale esimesena elektrimootori saab, kuid kuulujuttude kohaselt on tegu Panamerast väiksema viieukselise luukpäraga.

Porsche võimalikust elektriautost on räägitud juba aastaid, kuid siiani on rohelised uudismudelid olnud varustatud vaid hübriidjõuallikatega.

Porsche mainega sobilikku elektrisõidukit on proovinud arendada Audi, kuid sellele projektile (Audi R8 e-tron) tõmmati vahepeal pidurit. Koos uue R8 debüüdiga anti aga teada, et sellest tuleb kindlasti ka vaid elektri jõul liikuv versioon.

Et Audi ja Porsche kuuluvad ühte kontserni, siis ei saa välistada, et Audi kogemus elektrilise superauto loomisel kantakse mingil moel üle ka Porsche mudelivalikusse.

Lisaks selgus konverentsil, et Volkswageni kontserni plaanides on vesinikul töötavate kütuseelementidega varustatud sõidukite tootmine ja müümine Volkswageni, Audi ja Porsche kaubamärkide all.

Kütuseelemente kasutavad autod luuakse veermikuarhitektuuri MQB baasil. Väidetavalt on juba selle veermiku loomisel kütuseelementide kasutamisega arvestatud.
Praegu pole küll veel selge, millal ja millised mudelid seda tehnoloogiat kasutama hakkavad.