Tidali kaasomanikud on teiste hulgas Rihanna, Madonna, Beyoncé, Usher, Daft Punk, Arcade Fire, Jack White ja Kanye West. Välja on mõelnud selle Jay Z, vahendab Daily Mail.

Erinevalt rivaalidest, nagu Spotify, ei ole Tidalil tasuta osa, mis tähendab, et muusikud peaksid saama rohkem raha.

Esmaspäeval toimunud esitlemisüritusel New Yorgis ütles Alicia Keys, et artistid loodavad, et Tidal muudab igaveseks muusikaajaloo kulgu ja tagab selle tööstusharu elujõulisuse.

Voogedastusteenuse üksikasjad jäid siiski segaseks.

Liikmelisusel põhinev teenus pakub muusikat ja eksklusiivseid videoid, mida kasutajad võivad striimida arvutitesse, tahvelarvutitesse ja nutitelefonidesse või kuulata offline.

Erinevalt Spotifyst tasuta teenuseid ei ole.

USA kasutajatele pakutakse Tidalit kahes hinnaklassis: umbes 9,95 dollarit standardhelikvaliteediga ja 19,99 dollarit „kadudeta, suure täpsusega helikvaliteediga“.

Suurbritannias peavad kasutajad tipptasemel teenuse eest välja käima 20 naela.

Tidali striimi kiirus on 1411 kilobaiti sekundis.

Tidal pakub paremat helikvaliteeti arenenumate helisüsteemidega audiofiilidele, kuid tavalistel kuulajatel, kes kasutavad lihtsaid sülearvuteid või nutitelefone, võib probleeme olla aeglasema ühendusega.

Tidalil on juba lepingud kõigi suuremate plaadifirmadega. Artistid loodavad, et see suudab võistelda Spotify ja Apple'i muusikateenustega.