Otsisime proovi mõttes elektroonilisi aknapesureid heade pakkumiste saidil Zave.ee ja avastasime, et mitmed müügikohad tahavad meile hetkel soodukaga kindlat mudelit müüa!

Pildil nähtav Kärcheri aknapesur WV 2 Plus on hea hinnaga saadaval hetkel tervelt viies kohas, Bauhof, Espak, Hortes, E-Ehituskeskus ja Taivoster Baltic. Ajutine uus hind on 59 eurot (v.a E-Ehituskeskuses, kus on 50 eurosenti kallim).

Väga erinevad on seevastu ajad, mil seda soodsamalt soetada saab. Bauhof pakub allahindlust kõige lühemaks ajaks, 26. aprillini ja ainult e-poes. Kõige kauem, kuni 31. maini ootavad Espak (kliendikaardi-pakkumine) ja Taivoster Baltic.

Tootekirjeldus selgitab, et toote kaal on 600 grammi ja aku peab vastu 25 minutit tööaega (kuni 75 ruutmeetrit pinda ehk 25 akent). Aku nõuab kaks tundi täislaadimiseks ja pesur sobib kõigile siledatele pindadele (klaas, peegel, plaat). Imuharja laius: 28 cm.

Kui VW 2 Plus aga ei sobi, pakub ONOFF lisaks Leifheiti aknapesurit, mis on isegi tiba odavam, nimelt 54,9 eurot (tavahind 69, pakkumine kehtib 30. aprillini või kauba otsasaamiseni).

Ka see suudab puhastada nii aknaid, peegleid kui ka muid siledaid pindu nagu duširuumid, ka selle otsiku laius on 28 cm. Lisaks on otsik liikuv tervelt 360 kraadi ulatuses.

Laadimis- ja tööaeg nii muljetavaldavad samas pole, need on vastavalt 3 tundi ja 30 minutit.

Leia hea hinnaga aknapesuri-pakkumisi saidil zave.ee.

Vaata Eesti suurimate kaupluste parimaid pakkumisi saidil zave.ee.