“Loo Maakonna Heaks” on äriprojektide konkurss, mille eesmärk on pakkuda võimalust nii tudengitele kui nende kõrgkoolidele end maakonnas maksma panna, töötades välja ja rakendades erinevaid äriprojekte.
Siin ei võida see, kellel parem idee või äriplaan vaid see, kelle idee saavutab määratud aja jooksul paremaid tulemusi. Kutsu sõbrad osalema ja pange enda meeskond kirja!

Esimesed meeskonnad on end juba kirja pannud, ent korraldajad ootavad ambitsioonikaid noori ja säravaid mõtteid 15.maini.
Muretsema ei pea ka need, kes tahaksid osa võtta, ent on täitsa üksi või kahekesi. Konkursi kodulehel oleval teadetetahvlil saavad endast märku anda kõik need, kellel meeskonda ei ole.
Juba 20. mail selguvad edasipääsenud meeskonnad.

Esialgu on oluline lihtsalt tiim kirja panna, ideedele võib ka hiljem mõelda, sest konkursi käigus jagavad kuldaväärt nõu maakondade kohalikud spetsialistid.

“Juunist augustini korraldame seminare omaala spetsialistidega, kes aitavad siis võidumeeskondadel pari-mate ideede ja lahendusteni jõuda. Võib juhtuda, et ei peagi otsast alustama, vaid saab olemasolevale ettevõttele uue hingamise anda. Või on kamp memmesid, kes koos heegeldavad imelisi linikuid, päevatekke ja kardinaid, asjad muudkui kuhjuvad ja äriinimesi neist endist pole…” räägib “Loo Maakonna Heaks” projektijuht Oksana Skorbatjuk .

Pärast ideederohket suve esitavad meeskonnad oma tegevusplaanid ning maakondade arenduskeskuste abil otsistakse nende äriprojektidele ka parimad rahalised lahendused.
Edasi on tudengitel terve aasta, et oma ettevõtmine käima lükata ja tulemusi näitama hakata, ka sellesse aastasse kaasatakse spetsialiste, mentoreid, korraldatakse koolitusi ja seminare.

Registreeri aadressil www.loomaakonnaheaks.ee.

Konkursi korraldab Meepott OÜ.
Konkurss on saanud kaasrahastust Euroopa Liidult Erasmuse programmilt.