Finnairi Balti turundusjuhi Arūnas Skuja sõnul on Tartu Finnairi jaoks väga põnev sihtkoht, mistõttu soovitakse selle turundamisse ka rohkem panustada.

„Varasemalt FlyBe poolt opereeritud Helsingi-Tartu liin on nüüd Finnairi enda majandada. Alates 2. maist toimuvad liinil igapäevased lennud, mille ajagraafiku koostamisel on arvesse võetud ka seda, et Tartust lendav inimene saaks edasi lennata ka Euroopa, Aasia ja Põhja-Ameerika sihtkohtadesse. Samal ajal loodame ka vastupidise huvi tõusu ning turistide kasvu Lõuna-Eestis, kitsamalt Tartus,“ rääkis Skuja Delfi Kasulikule.

Praegune kampaania Tartust väljuvatele lendudele sai alguse teisipäeval ning kestab kuni 26. maini. Tartlastele on odavamate lendude valikus sihtkohtadena mitmed Euroopa pealinnad.

Mõnede pakkumiste seas leidub ka varajase broneerimise võimalust tagasilennuajaga kuni 31. märts 2016.

„Kuna see liin on Finnairi majandada väga lühikest aega ning tegemist on esimese Tartu kampaaniaga, on veel vara öelda, kuidas see Tartu-Helsingi vahelist lennuliiklust mõjutab. Me näeme siin siiski suurt kasvu potentsiaali, mistõttu on ka talvehooaja piletid juba praegu müügis,“ edastas Skuja.

Finnairi Euroopa sihtkohtade hulgas on järgmised pakkumised:

Krakow (alates 149 eurot)
Amsterdam (alates 159 eurot)
Budapest (alates 159 eurot)
Pariis (alates 159 eurot)
Praha (alates 159 eurot)
Milano (alates 169 eurot)
München (alates 169 eurot)
London (alates 179 eurot)
Brüssel (alates 179 eurot)
Rooma (alates 179 eurot)
Zürich (alates 179 eurot)
Barcelona (alates 189 eurot)
Madrid (alates 199 eurot)

Vaata edasi siit.