Olev Teras külastas Kuressaares postkontorit 27. aprilli hommikul, mil tahtis pojale Rainile Tallinnasse Lasnamäele saata pakki kaurulaugu taimedega, ise samal ajal lootes, et pakk jõuab kahe-kolme päevaga kohale, kirjutab ajaleht Meie Maa.

“Pakkusin teenindajale kahel korral saaja telefoninumbrit – nii oleks olnud võimalik edastada sõnum paki kiiremaks kättesaamiseks,” rääkis Olev Teras, kuid teenindaja olla öelnud korduvalt, et selleks pole vajadust.

1. mail helistas Rain Teras isale, öeldes, et ilmselt tuleb pakk talle tagasi ja isa peab oma postkasti minema vaatama, sest Tallinnas ei olnud postkontorist selleks ajaks paki saabumise kohta mingisugust teatist Rainile laekunud.

Rain pakkus, et ehk eksiti aadressiga ning otsustas ise omal käel uurida, kuhu pakk võis seisma jääda. Kui ta isa käest postkontori kviitungi ja sellelt paki vöötkoodi numbri sai, sisestas ta selle Omniva kodulehel saadetise teekonna jälgimise lahtrisse, millest ilmnes, et pakk jõudis Mustakivi postkontorisse 29. aprilli õhtul ehk kaks päeva pärast Kuressaarest teele panekut.

Teatis paki postkontorisse saabumisest jõudis Raini postkasti alles 4. mail.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajalehest Meie Maa.