Kui Brooklyn Brewery peaõllemeistriga Riias Aldarise vastvalminud õllemuuseumis neljasilmajutuks istet võtame, on seljataga pea kahetunnine workshop, kus Garrett Oliveri energiliste ja rõõmsameelsete selgituste saatel Brooklyni õllemarke eri roogade juurde serveeriti. Ei ole liialdus öelda, et kolme raamatu autor ja rahvusvaheliselt ühe hinnatuima USA käsitööõllekoja „peakokk” Oliver on üks maailma tuntumaid õllekultuuri eestkõnelejaid – sellise õllekultuuri, kus erinevate maitsenüanssidega jooke kombineeritakse gurmeetoiduga, mitte ei kulistata endale jõurates sisse vahust üle ajavaid pindiseid kannutäisi.

Meie kaaslaseks vestluse ajal on Brooklyni „K for Kriek”, kümnekraadine Belgia stiilis ale, mida on laagerdatud koos kirssidega burboonitünnides.