Praegu kannavad TLT uusimad sõidukid – MANi bussid ja CAFi trammid uut värvikombinatsiooni. Tallinna linna loodud ühistranspordi visuaalne kontseptsioon hõlmab ühistranspordi infokandjaid, sõiduplaane, ühistranspordi kaarte, infotahvleid, ootekodasid, silte, infokleebiseid.

„TLT on seda kolmevärvilist rombidega kontseptsiooni hakanud rakendama oma uute ühissõidukite ostmisel. Kõik tehasest saabuvad uued bussid värvitakse rohe-valgesse kujundusse, lisaks ka järelturult hangitavad kasutatud bussid,“ edastas Delfile TLT pressiesindaja Urmas Tooming.

Uued CAF trammid saavad kõik olema puna-valged ning esimesed uue kujundusega trammid on juba ka liinile jõudnud, edastas TLT pressiesindaja.

„Trollid on kontseptsiooni järgi aga sini-valged ja tõenäoliselt jõuame esimesed uudse väljanägemisega trollid saata liinile tänavu suvel,“ märkis Tooming.

Varasemaid, enne kahe ettevõtte (TAK ja TTTK) ühendamist ostetud busse üle ei värvita, need jäävad sõitma endise TAK-i värvides, lisas Tooming.

Uusi trolle siiski Tallinna linnal plaanis soetada ei ole nagu on seda varem ka mitmel korral kinnitatud. Uued Solaris trollid saavad uue kuue, vanad kaovad liinilt järkjärgult ning et trolliliinid saaksid teenindatud tulevad aasta lõpust appi uued hübriidbussid. Neile on uue visuaalse kontseptsiooni järgi ette nähtud busside roheline värvus.