Kõige suurem on probleem tuulelaevad.ee andmetel Ruhnu pääseda just Pärnust. Hetkel sõidavad laevad Pärnust Ruhnu esmaspäeviti ja reedeti. Juuni keskpaigast lisandub reisipäevade hulka ka kolmapäev, kirjutab Meie Maa.

Kõige enam broneeringuid on tehtud suvisel perioodil reedestel päevadel Pärnust Ruhnu ning pühapäevastel päevadel Ruhnust Pärnu. 

Tavareisijatele, st neile, kes ei ole Ruhnu püsielanikud, on tänaseks juba täielikult läbi müüdud Pärnust Ruhnu juuni teise ja neljanda reedel reis. Samuti juuli esimese, teise, neljanda ja viienda reede ja peaaegu täielikult ka juuli kolmanda reede reis, millele oli eilse seisuga jäänud vaid üks koht.

Läbimüüdud on ka juuli teise ja kolmanda nädala esmaspäevased reisid. Ruhnu-Pärnu vahel on tavareisijatele täielikult või suures osas välja müüdud juba ka mitmed pühapäevased reisid ning samuti mitmed reedesed reisid.

Juunis algavad reisid Ruhnu ka Munalaiu sadamast, mis asub Pärnumaal Tõstamaa vallas. Sel liinil on tavareisijale välja müüdud või suures osas välja müüdud mitmed kolmapäevased ja reedesed reisid.

Tagasisuunal on läbimüüdud juuli esimesed kolm pühapäeva. Samuti kaks augusti pühapäeva, ning suures mahus on välja müüdud ka mitmed reedesed reisid.

Refereeritud artikli täisteksti loe ajalehest Meie Maa.