Kiirtoidukett teatas kolmapäeval, et kavatseb muuta seda, kuidas loomalihakotlette grillitakse, eesmärgiga muuta need mahlasemaks, vahendab Business Insider.

Kokad küpsetavad edaspidi ka hamburgerites kasutatavaid saiu viis lisasekundit kauem, muutes need sedasi 15 kraadi kuumemaks, seisab ettevõtte raportis.

McDonald’si juht Steve Easterbrook teavitas avalikkust eelseisvatest muudatustest kolmapäeval New Yorgis.

„Need pisikesed muudatused toovad kaasa väga suured erinevused võrreldes varasemaga,“ selgitas Easterbrook. „Me muudame menüü läbivalt maitsvamaks.“

McDonald’s plaanib väga suuri muutusi oma menüüdes ja äris, mis võetakse ette viimase kuue kvartali stabiilse käibelanguse järel. USA avalikkus on McDonald’sist üha enam pöördumas. Paljud kliendid leiavad aina sagedamini, et sealne toit on ebatervislik ja ületöödeldud.

Firma õlul on ka mitu toiduohutusalast skandaali Aasias, mis vähendas möödunud aasta tulusid koguni 15 protsenti.

Samal ajal on McDonald’si suhted oma frantsiisivõtjategagi, kes opereerivad 81 protsenti maailma McDonald’si restoranidest, läbi aegade madalseisus. Ka töötajad on varasemast enam streikima hakanud, nõudes kõrgemat palka ja paremaid töötingimusi.