"Miks see koht suleti. Praegu ei käi selles kohas veel töidki? Olgugi, et aiad ja viidad on paika sätitud, siis inimeste harjumusel näib olevat suurem jõud ja üle minnakse ikka piirete kiuste," kirjutas lugeja.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse peaspetsialisti Paavo Germani selgitusel suleti kõnealune ülekäik kaablipaigaldustööde raames.

„Praegusel hetkel käib nimetatud piirkonnas puurimistöödeks vajalike kaevikute ette valmistamine. Lähim ülekäik F. R. Kreutzwaldi tänavale Narva mnt-l asub 170 meetri kaugusel, mis iseenesest ei ole pikk tee jalutada, kuid siiski leidub üksikuid kodanikke, kes eiravad kõnealustele ülekäikudele kehtestatud jalakäijate liikumiskeeldu ja ületavad tee ebaseaduslikult,“ on ka linnavalitsus teadlik olukorrast.

„Selliseid inimesi ei takista ei liiklusmärk ega tarand ja nendelt võib eeldada ka juba täiendavaid liiklusseaduse eiramisi. Transpordiamet palub selliseid inimesi mitte järgida ja ületada Narva mnt siiski ümbersuunamise marsruudile jääva ülekäigu kaudu. Narva mnt-F. R. Kreutzwaldi ristmikul jääb Narva mnt ülekäik suletuks kuni 31.08.2015 või kuni tööde lõpetamiseni,“ lisas German.