Romuralli ja paintball

Kui romurallit peetakse üldiselt tõsist ettevalmistust nõudvaks alaks, kus kõigepealt tuleb endale sobiv auto muretseda, siis adrenaliin.ee pakub juba valmis tehtud autodega kõigile võimalust seda proovida. Paintball seondub küll ennekõike jooksmise-roomamise-tulistamisega, ent seda tehakse ka autoroolis, sobivad sõiduvahendid on kohapeal olemas. Mõistagi saab mõlemat ala katsetada siis, kui saate huvilistest kokku grupi.
Lisainfo: adrenaliin.ee

Kihuta rallikatsel ralliautos!

Päris ralliautos, päris kiiruskatselõigul ja päris rallipiloodi kõrval saab sõita Lõuna-Eestis. Sõidutajaks on Egon Kaur, autoks Mitsubishi Lancer ja elamuse hinnaks 260 eurot. Sõidetava lõigu pikkus oleneb konkreetsest kiiruskatsest, orienteerivalt on selleks 4–7 kilomeetrit.
Lisainfo: www.kingitus.ee

Sõit driftiautos

Eestis aina popimaks muutuv driftimine on vaatemänguline ja adrenaliinirohke, sõitu driftiauto kõrvalistmel saab proovida 60 euro eest. Umbes 10 minutit kestvad sõidud toimuvad kas Laitse RallyParkis või driftiürituste ajal nende toimumiskohas (näiteks Tallinnas, Pärnus, Raplas ja Tartus). Lisainfo: www.kingitus.ee

Milliseid autoekstreemsuste nautimise võimalusi Eestimaal veel pakutakse, loe sellel nädalal ilmunud Autolehest.