“Premia jäätiseäri arendamine jätkub alates septembrist uue juhtkonna eestvedamisel. Piima-, jäätise- ja külmutatud kaupade ärisegmentides tegutsev Food Union kontsern on Baltikumi jäätiseturu liider 35 protsendiga ning kontserni eesmärk on turuosa jätkuv kasvatamine ja veelgi suurema tooteinnovatsiooni pakkumine. Anname septembris juhtimise üle ning soovime omalt poolt uuele juhtkonnale jõudu ja edu Food Unioni strateegia elluviimisel," selgitas Kõvask.

Tulevikuplaanidest rääkides ütles Kõvask, et on koos Silveri ja Erikuga tegutsenud ühtse meeskonnana erinevates toidutööstustes tänaseks üle 15 aasta, sealhulgas Premias 9,5 aastat.

„Võtame sügisel kõik koos korraks aja maha, kuid oleme loomulikult avatud ka uuteks väljakutseteks - kas ise või kellegagi koos midagi päris uut luues või taaskäivitades,“ lisas Kõvask.

„Premias oldud pea 10 aastat on olnud meile hindamatu juhtimiskogemus ja hea näide sellest, kuidas pisikesest Eesti toidutööstusest võib kasvada läbi majandusbuumi ja -kriisi rahvusvahelise mastaabiga börsiettevõte, mis siiski suudab säilitada paindlikkuse ja efektiivsuse ning läbi selle tagada konkurentsieelise. Tahame kindlasti oma senist kogemust rakendada ning kogemuste pagasit jätkuvalt kasvatada," rääkis Kõvask.

Kogenud toiduainetöösturid ning tänaseks 15 aastat erinevaid Eesti toiduainetööstusi koos juhtinud Katre Kõvask, Silver Kaur ja Erik Haavamäe lahkuvad septembris Premiast.