„Eesti teleajaloos pole mitte kunagi olnud operaatorite poolt nii palju häid pakkumisi kui viimase kolme-nelja kuu jooksul. Sellise sooduspakkumiste laviini all leidsid väga paljud oma sooduspaketi," usub Leito.

Teiseks peab Leito oluliseks ka operaatorite garantiid juba sõlmitud leping tarvidusel tagasi võtta. „Kõik operaatorid on teatanud seda, et soovi korral on alati võimalik katkestada leping, mis juba sõlmitud sai. Seega ma usun, et keegi rahalist kahju ei kannata, kes on sellest väga pettunud," viitab Leito TV 3 vabalevist lahkumise tagasivõtmisele.

Leito ei jätnud kasutamata võimalust ka Starmanile reklaami teha ja öelda, et klient, kes näiteks nendega lepingu sõlmis, sai mitte ainult TV 3 vaid ka mitmed lisakanalid, mida ta varem vabalevist ei näinud. „Kui see ei sobi, siis tuleb katkestada," ütles ta.

Kliente, kes olid TV 3 otsustamatusest marus ning sellest ka telekanalile teada andsid, mõni ikka leidus. „Kui aus olla, siis mõned üksikud. Ütlesin neile kõike seda sama, mida praegu teile," kommenteeris Leito.