Carlsbergi tootearendustiim on koostöös Taani kosmeetikatootja Urtegaardeniga loonud meeste kehatoodete sarja, mille üheks koostisosaks on päris Carlsbergi õlu.

Igaüks, kellele on baaris või pubis õlut peale aetud, ei soovi ilmselt oma keha Carlsbergi tootega määrida. Õlletehase pruulitud šampoonid ei ole aga kleepuvad ning haisvad - toode sisaldab pooleliitrist õlut, mis on külmutatud pulbriks ning segatud orgaaniliste ainetega.

Idee teha õllest pesuvahendit ei olegi nii hullumeelne kui see võib kõlada: Carlsbergi märjukese peamised komponendid - linnased ja humalad - sisaldavad hulgaliselt proteiini ja vitamiin B-d, mis tugevdavad juuksejuuri ning muudab juuksed läikivamaks.

„Me oleme bränd, kellele meeldib olla ettearvamatu. Me usume, et meie toode meeldib tänapäeva modernsele õllesõbrale, kes hoolib välimusest sama palju kui oma joogist," teatas Carlsberg UK turundusjuht Darren Morris.

Piiratud koguses kehahoolduskomplekt, mis sisaldab šampooni, loputusvahendit ja kehakreemi, maksab 63,84 € ehk umbes sama palju nagu 57 pudelit Carlsbergi õlut.

Vaata toodet siit.