„Ühe euroseid bussipileteid hakkasime alates 1. juulist pakkuma juba Tartu ja Tallinna vahel ning alates 1. augustist Rakvere ja Tallinna vahel reisimiseks ja nüüd alates 1. septembrist saab ühe euro eest bussiga reisida ka Pärnu ja Tallinna vahel," ütles Taisto Liinide veokorraldaja Jan Landrat.

"Ühe eurosed bussipiletid tulevad septembri reisidele müügile kõigile meie Tallinn-Pärnu ekspressliinide väljumistele igaks päevaks, samas on ühe euroseid bussipileteid igaks reisiks müügil piiratud arv ja neid saab ette osta juba praegu ainult internetikeskkonnast www.Tpilet.ee. Samuti alanevad bussipiletite hinnad alates septembrist mitmetel meie Pärnu-Tallinn väljumistel ka neile, kes ostavad oma pileti bussijaamast või bussijuhilt."

„Ühe euroste bussipiletite pakkumiseks võtame üle seni odavlennunduses levinud piletite müügimudeli. Kes ostab bussipileti varakult ette, saab selle soodsamalt, viimasel hetkel bussijaamast piletit ostjad peavad maksma suurema summa," seletas Landrat.

"Kuna liinide teenindamine toimub suurte 50-kohaliste liinibussidega, siis igale reisile jäi praegu vabu istekohti. Nüüd ongi bussiettevõttel valiku küsimus, kas jätta need istekohad vabaks ja võimaldada nii reisijatel näiteks mugavalt üle istmepaari istuda või panna need seni vabaks jäänud istekohad väga soodsa hinnaga müüki ja üritada bussil nii igale istekohale ka reisija saada. Keskmiselt ühe kuni nelja euro eest lähevadki nüüd müüki seni vabaks jäänud istekohad," selgitab Jan Landrat ühe euroste bussipiletite võimalikkuse.

Täpsete odavpiletite müügitingimustega on võimalik tutvuda internetis Taisto Liinide kodulehel