Diena kirjutas 28. augustil, et Ossinovski kohtus eelmise aasta juulis tollase Läti kaitseministri ja praeguse presidendi Raimonds Vējonisega, et arutada tema kaudses omanduses oleva Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca (Daugavpilsi veduriremonditehase) võimalusi sõlmida leping Läti kaitseministeeriumiga endiste Briti soomukite renoveerimiseks, vahendab The Baltic Course.

Mingit lepingut ei sõlmitud, sest Daugavpilsi tehas ei saanud selleks Läti põhiseaduse kaitse büroo (SAB), sõjaväeluure ja julgeolekupolitsei luba. President Vējonis ise väidab, et ei mäleta, kas Ossinovski kõnealusest kohtumisest osa võttis.

Möödunud talvel kohtus Ossinovski ühes Riia restoranis linnapea Nils Ušakovsiga. Viimane väidab, et see oli esimene ja ainus kord, kui ta on Ossinovskiga kohtunud. Ušakovs ütles, et nad kohtusid juhuslikult, kuid ta tunneb üsna hästi Oleg Ossinovski poega Jevgeni Ossinovskit.

Diena andmetel on Ossinovski veel kohtunud Ušakovsi nõuniku Ēriks Teilānsi, erakonna Kooskõla parlamendiliikme Andrejs Elksnise, erakonna Ühtsus juhi Solvita Āboltiņa ja Ühtsuse parlamendiliikme Dzintars Zaķisega.

Teilāns ja Zaķis keeldusid Dienale Ossinovski teemal kommentaare andmast.

Āboltiņa ütles, et Ossinovski on seotud kriminaaljuurdlusega ja seetõttu ei saa tema kui ametiisik Ossinovski kohta kommentaare anda, sest seda võidakse tõlgendada „katsena anda õiguskaitseorganitele mingeid signaale“.