Noorte disainitud taskuvesti kantakse ümber rindkere ja sportides hoiab see asju kompaktselt paigal. Toode mahutab telefoni, võtmeid, spordigeeli ja muid lisatarvikud, mida võib vaja minna sportlasel või ka lihtsalt harrastajal.

Ettevõtte on asutanud kolm Hugo Treffneri Gümnaasiumi õpilast, kes otsisid lahendust laialt levinud probleemile, kuidas sportides vajalikke asju kaasas kanda. Õpilasfirma programmis tegutsenud
noored on osalenud Ajujahil ja võitnud parima ja innovatiivseima tootega õpilasfirma tiitli. Taskuvesti kasutajate hulgas on ka peaminister Taavi Rõivas.

Sportlasticu tegevjuhi Taur Lillestiku sõnul iseloomustab firmat suur pühendumine oma toodete arendamisel. "Enne lõpliku tooteni jõudmist valmistasime mitmeid prototüüpe ning iga järgmise mudeliga korrigeerisime eelmise vigu," sõnas Lillestik ja lisas, et seeläbi parandati taskuvesti mugavust, mahutavust ja disaini.

Taskuvest on hetkel mõeldud ainult meestele, kuid peagi on valmimas ka naiste n-ö kaks ühes versioon ehk sportrinnahoidja koos Sportlasticu taskutega. Seni on aga paljud õrnema soo esindajad kandnud meestele mõeldud mudelit ja on selle mugavuse ja taskute mahutavusega rahul.

Noored tutvustavad oma toodet kodulehel www.sportlastic.com ja ka erinevatel spordiüritustel k.a sel nädalavahetusel Tartu Linnamaratoni EXPO'l.