Simple Expressi laienemine teeb odavad bussireisid kättesaadavaks enamikule Eesti elanikele, sest liinivõrku haaratakse ka maapiirkonnad.

“Meie teeninduspiirkondades elab ligikaudu 800 000 inimest, seega võib öelda, et üheeurosed piletid on kättesaadavad juba enam kui poolele elanikkonnale,” rääkis Simple Expressi kaubamärki kasutava Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski.

“Alates oktoobrist sõidame kaheksal erineval liinil. Iga päev teevad meie bussid kuni 52 väljumist,” tutvustas Obolenski uut sõiduplaani. Uued ühendused on tulemas Rakvere, Pärnu, Viljandi, Võru, Jõgeva, Põlvaga, kuid vahepeatused tulevad ka väiksematesse kohtadesse.

Bussiettevõtte juht rõhutas, et odav bussisõit ei tähenda ebamugavat sõitu ja kuigi piletihind on reisijale soodne, ei tee Simple Express järeleandmisi busside mugavuses. “Soetasime otse tehasest 11 uut eritellimusel valminud bussi, mille salongis on jalaruumi suurendamiseks tavapärasest kolm istmepaari vähem. Pakume oma bussides kõiki kaasaegseid mugavusi, millega reisijad on harjunud,” rääkis Obolenski.

Simple Expressi üheeuroseid pileteid on võimalik osta ettevõtte kodulehelt www.simpleexpress.eu. Pileteid on võimalik osta ka bussidest, bussijaamadest ja www.tpilet.ee kodulehelt, kuid siis tuleb reisijal sõltuvalt hinnatsoonist maksta 1-2 eurot rohkem.

Simple Express on esimene odavbussifirma Eestis ja Baltimaades. Rahvusvaheliselt tegutseb ettevõte alates 2010. aastast ning Eesti turul alates 2014. aasta augustist. Aastase tegutsemisaja jooksul on Simple Expressiga reisinud juba ligi 400 000 inimest. Eesti turul opereerib Simple Express kaubamärgiga busse Eesti Buss OÜ.

Simple Expressi bussiliinid:
Tallinn - Tartu
Tallinn - Kunda - Aseri - Kohtla-Järve - Jõhvi - Sillamäe - Narva - Narva-Jõesuu
Tallinn - Rakvere - Roela - Avinurme - Mustvee - Kallaste - Alatskivi
Tartu - Mustvee - Jõhvi - Sillamäe - Narva
Tartu - Räpina - Värska - Koidula
Tartu - Viljandi - Kilingi-Nõmme - Pärnu
Tartu - Tabivere - Jõgeva - Rakke - Väike-Maarja - Rakvere
Tartu - Kambja - Saverna - Kanepi - Võru