Ühe Delfiga ühendust võtnud inimese sõnul sai praegu Hollywoodi üks vaadatumaid filme "Marslane" käia umbes 20 minutit, kui pilt hangus järsku.

"Inimesed pidid ootama umbes 15 minutit enne, kui probleem eemaldati. Umbes 10 inimest lahkusid seansilt," rääkis lugeja.

Teine Delfiga ühendust võtnud inimene kinnitas seda ja lisas, et tal ei oleks ootamise vastu muidu midagi, aga paraku on "Scape saali pilet pea kaks korda kallim, kui tavapilet". (Scape saalis on tegelikult nädalavahetusel piletihind 10,60 eur, tavasaalis 8,60 eur - toim.)

Forum Cinemase turundusjuht Liis Mengel kinnitas, et tõepoolest katkes laupäeva õhtul film "Marslane" umbeks 15 minutiks.

"Tegemist ei ole püsiva probleemiga ning hetkel on teada, et katkestus ei olnud tingitud projektori ega helisüsteemi tööst. Filmi näitamine on praeguseks hetkeks taastatud. Vabandame väga, et filmivaatamisse paus tekkis," ütles Mengel Delfile.

Mengel lisas hiljem, et probleemi põhjustas serveriühenduse hetkeline häiritus.

Coca-Cola Plazas asuv üks maailma väidetavalt moodsamaid kinosaale avati alles möödunud neljapäeval.

Uus Scape saal on varustatud suurima olemasoleva valgusjõuga laserprojektoriga, mis on Põhjamaades ainus ja mida on hetkel paigaldatud maailmas kokku ainult 20 kinos. Lisaks uuele projektorile on Scape saali paigaldatud suurem ekraan, uusim Dolby Atmos helisüsteem ning laiemad ja mugavamad toolid.

Forum Cinemas investeeris Coca-Cola Plaza suure saali täielikku renoveerimisse ligi miljon eurot.

Hea lugeja, anna teada, kas sinul ka kinokülastuse ajal midagi taolist on juhtunud? Kuidas olukord toona lahenes ja kas jäid külastusega rahule? Kirjuta meile aadressile rahvahaal@delfi.ee!

Fotod Scape saali avamiselt: