Vautšeriportaalid on kasulikud, kui tarbida läbi mõeldult ja kaalutletult

Need on kui kahe teraga mõõk, mille puhul on kerge nii libastuda kui ka oluliselt säästa. Erinevates portaalides on pidevalt väga häid pakkumisi igast valdkonnast, alustades talverehvide vahetusest, lõpetades pesugeelide ja soojamaareisidega. Vautšeriportaalid ei piirdu ainult tarviliku kraamiga, vaid pakkumises on ka teenused. Samas on neis portaalides surfates suur oht teha ka impulsiivseid oste, mida sul tegelikult vaja ei ole ning ainus põhjus ostmiseks on see, et „see oli ju nii odav“, seega alati tasub mõelda enne ostu sooritamist.
Tuntumad portaalid on Cherry.ee ja Chilli.ee, kuid vilunum otsingumootori Google kasutaja leiab hulganisti ka välismaiseid.

Kalkulaator.ee arvutab sinu eest haigushüvitise või teisendab kinganumbri

Erinevaid kalkulaatoreid võib leida pea kõigi finantsteenuseid pakkuvate ettevõtete kodulehtedel, aga Kalkulaator.ee keskkonda on kokku tõstetud kümneid erinevaid tööriistu, mis elu lihtsamaks teevad. Haigushüvitise, tööjõumaksude, tähtajalise hoiuse või säästmise kalkulaatorite kasutamisest on kindlasti abi igapäevaste rahaasjade korraldamisel. Samas võid arvutada ka Newtoni teise seaduse muutujaid või hoopiski teisendada kinganumbreid, kui huvi ja vajadust peaks olema.

Paype ehk mobiilsed kliendikaardid

Kui tihti loobume mingi kliendikaardi tegemisest tuues põhjuseks enimlevinuid ja tegelikult õigustatuid põhjendusi, et see maksab ja samas ei taha järjekordset kaarti niigi nodi täis rahakoti vahele. Paype on selle probleemi ära lahendanud ja loonud nutirakenduse, mis koondab tarbija telefoni mobiilsed kliendikaardid, kinkekaardid, piletid ja vautšerid. Paype's saadaval olevatest ettevõtetest ning kauplustest saab lugeda nende kodulehelt.

Taxify-is valid ise kui palju taksosõit maksma läheb

Kui peate taksoga sõitma, on see asendamatu abimees. Ühelt poolt saad leida kõige lähemad taksod, aga teine ja sugugi mitte vähemolulisem on see, et saad valida endale sobiva hinnaga takso. Nii ei pea piirduma vaid nendega, mille numbrid sul olemas on. Taxify ei ole enam ainus omasugune Eestis, sest hiljuti tegid Tallink ja Tulika takso selle konkurendiks ka Taxofoni.

Osta.ee ei aita säästa, vaid lausa teenida

Kui kõik eelmainitud e-lahendused aitavad ühel või teisel moel säästa, siis Eesti suurim ja ainus arvestatav oksjonikeskkond aitab raha teenida. Iga kuu sadade tuhandete aktiivsete külastajatega portaalis läheb kaubaks kõik. Alustades väikseks jäänud lasteriietest ja lemmikloomadest, lõpetades remondist üle jäänud pooliku värvipüti või kasutatud panniga. Rikkaks sellega ilmselt ei saa, aga ära viskamise asemel ka väikese lisaraha teenimine pole kindlasti halb mõte, eriti kui kellelgi teisel on sinu jaoks kasutut asja rohkem vaja.