Vastav koostööleping AS-i Tallink Grupp ning frantsiisi pakkuva ettevõtte Restel Oy vahel allkirjastati eile Helsingis.

Koostööpartnereid ühendab sarnase, kiire teenuse pakkumine

AS Tallink Grupp juhatuse liikme Lembit Kitteri sõnul sündis koostöömõte mõlema teenuse sarnaste omaduste põhjal. “Nii Tallink Shuttle kui Burger King pakuvad oma klientidele kiiret, kuid usaldusväärset ning kõrge kvaliteediga teenust. Meie kiirlaevareisijad viibivad pardal vaid kaks tundi, seega võiks maailmas tuntud kiire ja kaasavõetava toidu kontseptsioon olla kindlasti populaarsete valikute hulgas”, märkis Kitter.

Esimene Burger Kingi ujuvrestoran

Restel Oy juhatuse esimees Mikael Backman märkis, et nad on koostööprojekti üle väga rõõmsad ning elevil, et just siin regioonis avatakse esimene Burger King ujuvrestoran. „Me usume, et need kaks tugevat kaubamärki täiendavad üksteise tootevalikut väga hästi ning restorani kuulsad grillburgerid võetakse Tallinna ja Helsingi vahelise liini reisijate poolt hästi vastu”, lisas Backman.

Burger King kiirtoidurestoran ehitatakse reisilaevale Star järgmise aasta alguses toimuva planeeritud dokkimise ajal ning avatakse sama aasta esimese kvartali jooksul. Restoran hakkab praeguse pitsat ja hamburgereid pakkuva Quick&Easy toidukoha asemel asuma 9.tekil.

Kiirtoidurestorani einest võib keha kinnitada kõikjal laevas

Burger King restorani tuleb ligikaudu 300 istekohta, kuid kuna sealset toitu saab ka kaasa võtta, saab seda tegelikult nautida kõikidel laeva reisijatealadel vastavalt inimeste enda eelistustele. Tulevase restorani töötajad saavad ettevalmistuse ja koolituse vastavalt rahvusvahelise keti kontseptsioonile.

Maailma suuruselt teine hamburgerirestoranikett

1954.aastal asutatud Burger King on maailma suuruselt teine hamburgerirestoranide kett. Maailmas on üle 14 000 Burger Kingi restorani kokku 100 riigis. Antud restoranides teenindatakse päevas kuni 11 miljonit klienti. Ligi 97% Burger King restoranidest on iseseisvad, frantsiisilepingu alusel töötavad toitlustuskohad, millest paljud on olnud pereärid juba aastakümneid.