Võtsime testitavateks n-ö tanklate kiirtoidu klassikaks saanud kabanossid- valge saia, lihavorstiga ning kastmetest ketšupi ja sinepiga hot dog-id.
Hinna poolest on kõige odavam kabanoss Olerexis, kus hot dog-i saab 1,85€ eest. Statoilis maksab kabanoss 2,15€ ning R-kioskis hot dog lihavorstiga 2,20€.

Testitavate seas pidanuks olema ka Alexela hot dog-id, kuid külastades kahte Alexela tanklat ning saades vastuseks, et „praegu parasjagu meil tõesti ühtki hot dog-i kahjuks pole“, ei ole tõenäoliselt ka tavalisel tarbijal tahtmist ega mahti kolmandasse tanklasse hot dog-i järele minna. Nii jäi kahjuks Alexela testist välja, kuigi nende tanklate juures oli siiski mõlemal juhul kabanossi reklaamiv plakat väljas.

Kasulik kaasas testi Delfi Naisteka toimetaja Kairi Printsi, Delfi Forte toimetaja Hans Lõugase ning Delfi Maitsed toimetaja Martin Hansoni.

Nagu kolm testijat hiljem tõdesid, oli väga keeruline pakkuda, kust üks või teine hot dog pärineda võiks ning ühtki täiesti õiget pakkumist ei tulnudki. Küll aga jagus testijatel huvitavaid tähelepanekuid iga hot dog-i iseloomustamiseks.

Vaata videost lähemalt, milline hot dog osutus lemmikuks ning mis ühele või teisele kabanossile otsustavaks sai.