Prix Villegiature nime kandev organisatsioon tegutseb alates 2003. aastast ning igal aastal antakse puhkuseveetmiskohtade arvestuses välja mitme erineva kategooria nominendid ning võitjad. Eesmärk on inimestele tutvustada parimaid luksusliku puhkuse pakkujaid Euroopas, Aasias, Aafrikas ja Lähis-Idas.

Ammende Villa valiti Prix Villegiature'i Euroopa kõige võluvam hotell kategooria kuue nominendi sekka. Selle nimistu grand prix kuulus Itaalia hotellile Capri Grand Palace Hotel & SPA.

Auhindu antakse välja mitmetes erinäolistes kategooriates alustades maailmajagude kõige luksulikematest hotellidest, parimatest terrassidest, lilleseadedest, sisekujundusest ning interjöörist, toateenindusest, spaa-võimalustest ning lõpetades Euroopa parima hotelli, baari ja hommikusöögi kategooriatega.

Kõige silmapaistvama kategooria võitjaks, Euroopa parimaks luksushotelliks krooniti Prantsusmaa pealinnas Pariisis asuv Hotel Le Bristol.

Kel aga soovi külastada Euroopa üht parimat restorani, tasuks sammud seada Šveitsis asuvasse Grand Hotel Les Trois Rois hotelli restorani Cheval Blanc Baselis, sest just see restoran noppis peavõidu Euroopa parima hotelli restorani kategoorias. Restorani arendab kahe Michelini tärniga pärjatud peakokk Peter Knogl.

Hindamiskomisjoni žüriisse kuulub ja osalevaid puhkeasutusi hindavad anonüümsete külastuste käigus 22 korrespondenti ning ajakirjanikku, kes igapäevaselt töötavad ülemaailmselt tuntud meediakanalites ja väljaannetes, nagu Vogue, Elle, The Guardian, The Observer, Where, Conde, Richesse, Nast Traveller, Suisse Presse Medias või mitmetes Ühendkuningriikide, USA, Prantsusmaa ning Austraalia telekanalites, lisaks Al Arabya TV, RTP TV ja teised.

Tutvu kõigi nominentidega siin ja vaata fotodelt kui luksuslik ikkagi on Euroopa kõige luksuslikum hotell!