"Olen hetkel väga tige meie 7.11 Hurghada reisi ärajätmise pärast.
Lend pidi toimuma 7.11 Tallinn-Hurghada. Reedel kell 19:30 helises telefon, et reis on edasi lükatud 24 tunni võrra," teatas Delfile puhkusereisi ostnud Triinu*.

Reisi ärajäämise põhjust ei öeldud, küll aga öeldi, et laupäeval tuleb ise GoAdventuresse helistada. "Hakkasime siis laupäeval kell 13 helistama, öeldi, et ei tea veel midagi, helistage enne kella 17. Helistasime kell 16:45, ikka nemad ei tea midagi, helistage kell 19, siis teame, nii kell 19 sama jutt, ei teata midagi, helistage kell 21. No mida kuradit," kurjustas Triinu.

"Vahepeal ütlen veel, et elame Helsinkis, pidime tulema juba reedel 22:30
laevaga Tallinnasse, et laupäeval puhanuna lennujaama tulla. Lükkasime siis laevareisi laupäev kella 20:30 peale. GoAdventure'ist küsisime, mida teeme, kas tuleme Eesti või ei. Tulime siis Tallinnasse, kuna anti lootust, et lend võib isegi pühapäeval toimuda," teatas Triinu.

"Laupäeva õhtul kell 21 helistasime uuesti GoAdventure'isse, öeldi ülbelt, et kõigile on saadetud sõnumid ja kõne lõpetati," kurjustas Triinu. Lubatud sõnumeid ega mingeid muid teateid aga ei tulnud.

"Kaua peame Tallinnas ootama ja raha raiskama hotellide peale? Osad inimesed teadsid rääkida, et enne teisipäeva lende üldse ei toimu, GoAdventure aga valetab edasi, et oodake, ehk esmaspäeval. Jutud liiguvad, et Goadventurel on jamasid lennuki kulude maksmisega, seetõttu
on reisid tühistatud, mitte ohu pärast," teatas Triinu.

"Hurghadas olevad inimesed räägivad, et venelasi tuleb aina juurde ja kõik korras. Ainukesed on eestlased, keda koju ei viida ja ei vastata enam kõnedelegi. Oleme ausaltöeldes mures oma rahade pärast, puhkused on võetud nädalaks, mis saab?"

GoAdventure kodulehel on juba laupäeva öösel pandud üles teada, et kõik lennud Egiptusesse on tühistatud, sest välisministeerium andis Egiptusele reisihoiatuse.

"Samuti teavitame Teid, et vastavalt Eesti välisministeeriumi nõuannetele ja hinnates lennuohutuse olukorda on GoAdventure teinud otsuse al. 07.11.2015 peatada oma lennud Hurghadasse kuni järgmise info saamiseni. Lennud on peatatud kuni olukorra muutumiseni," kirjutas firma.

Täna varahommikul pani aga GoAdventure oma kodulehele üles teate, et kõik lennud el-Sheikhi ja Hurghadasse on tühistatud. "Lähtudes reisijate ohutuse tagamisest ja tuginedes meie käesolevale informatsioonile võtsime vastu otsuse jätta lähinädalatel ära lennud Sharm el-Sheikh ja Hurghada lennujaamadesse."

*Mureliku puhkusereisija kodanikunimi on toimetusele teada, kuid ta soovib jääda anonüümseks ning tulles vastu tema palvele kasutame varjunime