USS Security uus omanik Mark Luts on valmis ise panustama oma aega ja kogemusi ettevõtte juhtimisse. Soovides tõhustada aktiivset koostööd tegevjuhtkonnaga, kaasab omanik meeskonda uue juhatuse liikmena Marek Začeki, kellega tal on eelnevalt olnud pikaajaline edukas koostöö.

Marek Začekil on üle 15-aastane kogemus tegutsemisest Baltikumi pangandus- ja kindlustussektoris juhtivatel ametikohtadel.

Mark Luts tänab USS Security praegust juhti Meelis Krämannit senise töö eest ja kiidab tema panust erinevate ettevõtete ühendamisel ja nende baasil ühtse organisatsiooni ülesehitamisel ning uue struktuuri loomisel.

„On selge, et organisatsiooni sellises arengufaasis on Meelisel tulnud teha otsuseid, mis pole alati leidnud positiivset mõistmist töötajate hulgas, kuid sellise tegevusega on Meelis aidanud palju kaasa ettevõtte arengule pikemas perspektiivis,“ lausus Mark Luts.

Meelis Krämann jääb esialgu USS Security’ga seotuks, aidates kaasa ettevõtte järgmise aasta eelarve koostamisel ning nõu ja jõuga uue juhtkonna sisseelamisele.