Marihuaanakultuuri eestvedaja Snoop Doggi tooteseeria „Leafs by Snoop". Seeriast võib leida erinevaid šokolaaditooteid, komme, kummikomme ning närimiskumme. Seal on ka kaheksat erinevat liiki marihuaanat, mil maitsed nagu „Northern Lights", „Blueberry Dream", „Cali Kush" jne. Neid müüakse pakendatud kujul kolmes erinevas kaalus.

Tavahind: 13 dollarit gramm, 40 dollarit 3,5 grammi (väljend „eighth") ning 275 dollarit untsi ehk 28,35 grammi eest. Meditsiinilise marihuaana hind on vastavalt 8,57 dollarit, 30 dollarit ja 165 dollarit.

Brändi avapidu toimus nädala eest ning huvi toodete vastu on suur. 30 esimese päeva jooksul müüb seda eksklusiivselt vaid Colorados asuv marihuaanakett Livwell. Pärast seda saavad selle lettidele võtta ka teised müüjad.

Mida ennustatakse Snoopi bränile tulevikuks? Ekspertide sõnul on tegu kvaliteetsete toodetega, mida ta saab turundada ja müüa oma miljonitele fännidele. Ehkki Colorado on üks vähestest USA piirkonandest, kus marihuaana on legaalne usuvad asjatundjad, et neid osariike tuleb juurde.