Traditsiooniliselt on Jõuluturul müügil suur valik kingitusi ja maiustusi. Põhirõhk on Eesti käsitööl ja toiduainetel. Esmakordselt on avatud Gurmeekiosk, kus kaubeldakse parimate eestimaiste uudistoodetega (siidrid, toorsnäkid, hummused, käsitöömaiustused jm).

Suurem osa neist on mahetooted. Kohapeal saab ka keha kinnitada. Pakutakse tuntud jõuluroogi- hapukapsast, verivorsti ja glögi, aga leidub ka uudistooteid nagu hõõgsiider ja ploomihõõgvein.

Esimesel advendil, 29. novembril kell 14.10 annab jõuluajaks head soovid edasi EELK praost Jaan Tammsalu ja abilinnapea Taavi Aas. Süüdatakse advendiküünal. Siis saabuvad Raekoja platsile ka laste lemmikud, põhjapõdrad ning jõuluvana.

Tänavu on põhjapõdra perel taas rõõmsaid uudiseid: kevadel sündis uus põhjapõdratüdruk! Oma kontoris seab ennast sisse jõuluvana, kes ootab lapsi külla iga päev kell 12-19.

Tänavune jõuluturg on avatud 20. novembrist 2015 kuni 8. jaanuarini 2016, iga päev kell 10-19.

Tallinna Jõuluturg on kogunud maailmas väga palju populaarsust. 2013. aastal näiteks reastas Ameerika Ühendriikide uudistekanal CNN kaheksa kõige ilusamat talvevaadet, mille hulgas oli ka Tallinna Jõuluturg. Vaata lähemalt siit.