Küll aga on levinud ja aina kasvamas internetikaubamajades poodlemine ning just sealt tasub Mustal reedel (27. november) soodsaid pakkumisi otsida. Enamikel suurtel kettidel maailmas on oma e-pood, kus rahvusvahelised kliendid saavad kaupa tellida ja allahindlused puudutavad otseselt ka veebiplatvorme.

Enamike e-poodide või interneti kaubamajade puhul, mis on kas USA, UK ja Austraalia päritolu või kelle klientidest suure osakaalu moodustavad nende riikide tarbijad, pakuvad Mustal reedel tavalisest märksa soodsamaid tehinguid. Nii on see näiteks Amazoni e-poe, Ühendkuningriikide ühe suurima ning populaarseima interneti kaubamaja Asose, eBay, Asda jpt puhul.

Just Ühendkuningriikides on Musta reede ajal kõige suuremad allahindlused ning UK tarbija on ka kõige usinam ostja ostupüha ajal. Numbrid näitavad, et UK Musta reede müügitulu moodustab kaks kolmandikku terve Euroopa ostupüha tehingutest. Eelmise aastal kulutasid britid 810 miljonit naela ainuüksi e-poe ostudele - see teeb 9,4 naela igas sekundis. Selleks aastaks ennustatakse kogu Musta reede tulu Ühendkuningriigis üle ühe miljardi inglise naela.

Seepärast tasuks silma peal hoida just ".uk" domeeniga e-poodidel. Kui tellida näiteks eBay'st, eelista USA eBayle samuti Inglismaa kodulehte, sest sel juhul on ka postikulu väikesem.

Mustast reedest on internetis poodlemise puhul veelgi olulisem aga Cyber Monday ehk Küber esmaspäev, mis järgneb reedesele ostupühale 30. novembril, esmaspäeval. Nagu ka nimi ütleb pakutakse küber esmaspäeval allahindlusi ainult e-keskkondades ning selle päeva algatajateks olid kauplejad üle maailma sooviga suunata inimesi veel enam sooritama oma oste internetis. Küber esmaspäeva sooduspakkumised ning kogu poodlemist puudutav teave on koondatud siia.

Suuremad interneti kaubamajad teevad juba praegu kampaania pakkumisi ning osturalli peaks vältama terve nädala kuni Küber esmaspäeva hilisõhtuni järgmisel nädalal. Pakkumised algavad päev pärast tänupüha (Thanksgiving) ehk kalendrikuu neljandale neljapäevale järgneval reedel. Enamus soodushindasid hakkavad kehtima südaööst või hommikul kell 8, ent kasvavas konkurentsis on paljud kauplejad hakanud algusaegasid muutma.