Reisija Chase Platon sai aga šoki osaliseks, kui nägi lennujaama töötajaid korduvalt kohvrit loopimas Mineta San Jose rahvusvahelises lennujaamas Californias, vahendab news.com.au.

Ta otsustas nähtut filmida ning pärast sotsiaalmeedias jagamist on seda vaadatud juba üle 100 000 korra.

„Ma oleksin ilmselgelt väga vihane ja ka mures, sest olin just ka enda pagasi ära andnud... seega olin samal ajal üsna endast väljas," ütles ta.

Ta lisas Facebookis: „Tõsiselt ka! See töötaja nägi mind filmimas ja ei pilgutanud silmagi"

„See nägi välja, et neil kõigil oli lõbus seda teha. Lennujaam on koht, kus sa ei arvaks iialgi, et midagi sellist korda saadetaks," ütles ta. „Ma lihtsalt ei suutnud oma silmi uskuda."

Platon süüdistas ekslikult alguses Southwest Airlines'i sellises vastututustundetus käitumises, kuid tegelikult tuli välja, et asja taga oli Alaska Airlines.

Ettevõtte esindaja on pärast juhtunu avalikuks tulekut vabandanud, kuid ütleb, et see konkreetne pagas oli täis ajakirju.

„Kahetsusväärne, et toimunust jäi vale mujle. Meie töötajad tegid nalja ettevõttele kuuluva pagasiga, mis oli täis ajakirju ning see oli lõbus lollitamine," ütles kõneisik Suurbritannia väljaandele Telegraph.

Ettevõtte nimel kinnitas ta, et ühtki reisija kohvrit selles „mängus" ei kasutatud. Ta nentis ka, et seda poleks pidanud tegema reisijate silme all.