Seega kui jõulukontserdile praegu aegsasti pilet muretseda, peaks muusikaelamus detsembrikuus garanteeritud olema. Piletimaailma juhataja Helve Täht selgitab, et reeglina ostetakse jõulukontsertide pileteid vahetult enne ja inimesed ei planeeri oma käike selles osas pikalt ette. Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann nõustub, et üritusi on tegelikult kuhjaga rohkem ja kõik kontsertkorraldajad polegi veel suure hooga müüma hakanud.

Piletilevi müügitopi arvestatakse jooksva müüginädala ehk seitsme päeva pealt ning hetkel on populaarseimaks jõulukontserdiks Koit Toome ja Maria Listra jõulugala.

2. STAR FM Jõulukontserdid. Ansambel Terminaator ''Võib-olla lumi on maas’'
3. Annely Peebo ja Jassi Zahharovi jõulukontserdid
4. Estonian Voices Kontsertsari ''Helisevad hääled’'
5. Aastalõpukontserdid / Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Estraadiraadio "Kella kuuest Koiduni"
6. Ott Lepland ja Gertu Pabbo kontserdid "Hingesugulane"
7. Pirjo Levandi, Marko Matvere ja VLÜ - Müravaba jõulutuur
8. Tanel Padar & The Sun ja sõbrad
9. ''Taevast ülevalt" Rein Rannap, Kristjan Kannukene, C-JAM

Kui Piletilevi müüginumbrites on Rannapi ja Kannukese jõulutuur üheksandal kohal, siis Piletimaailmas on klaverivirtuoosi ja superstaarisaatest hoo sisse saanud noormehe kontsertsari kõige populaarsem. Järgnevad Weekend Guitar Trio ja Draamateatri näitlejatest kitarristide aastalõpu kontsert Talvejutud.

Tänavust detsembrikuud eelmise aastaga võrreldes tõdeb Täht, et jõulutuure on veidikene rohkem ning sellega seonduvalt on ka piletimüük tõusnud. Beilmann Piletilevist jääb aga vastupidisele seisukohale, selgitades, et Piletilevis on jõuluteemalisi üritusi müügis ja toimumas võrdselt eelmise aastaga. „Ilmselt on turumaht tarbijate arvu osas täpselt nii suur, kui ta parasjagu on ning siin olulisi mahuerinevusi aastate lõikes olla ei saa,“ sõnas Beilmann.