"Viis korda täna vähemalt ilmus telerile kiri - signaal puudub. Nüüd on see kiri ees olnud 40 minutit! Starmani telefonid aga isegi ei kutsu mitte! Aga maksma peame kõige eest?! Asukohaks Sikupilli tänav. Naabruses elav tuttav aga ka ilma - Asunduse tn," kirjutas näiteks üks lugeja Delfile.

"Mina ka Lasnamäelt Läänemere teelt ja samuti on päeva jooksul mitu katkestust olnud. Ja kõnekeskusesse helistada ei saanud, ei hakanud isegi mitte kutsuma. Samas internet töötas. Naljakas on see, et täna päev otsa teatati raadiost, et Starman plaanib uuest aastast oma hinda tõsta. Ennem tagagu klientidele korralik ühendus ja siis rääkigu alles hinnatõusust," kirjutas teine lugeja.

"Parim viis inimene välja vihastada on teatada talle kuumaksu tõusust ja siis pilt ära käkkida," teatas aga Starmani Facebooki lehel veel üks klient.

Starman teatas Facebooki lehel, et tehnilistel põhjustel oli häiritud Lasnamäel DigiTV edastamine ja firma kõnekeskuse töö. "Spetsialistid tegelevad ja taastame teenused võimalikult kiiresti. Meie siirad vabandused," teatas ettevõte.

Kella 21.40 aja lisas ettevõte, et "DigiTV edastamine taastatud kell 21:30 ja peagi taastub ka kõnekeskuse töö". Seda kinnitas Delfile ka Starmani pressiesindaja.

Hea lugeja, anna teada, kas ka sinul oli Starmani teenustega probleeme? Ootame infot aadressile rahvahaal@delfi.ee