Kliendid juhivad e-poe Facebooki tagasisides positiivsemate kommentaaride kõrval tähelepanu ka sellele, et kas asi on koostööpartneris Omnivas või veebipoe laos endas, kuid pakid hilinevad, kahest tellitud esemest jõuab kohale vaid üks jne. Kivi selgitab, et tarne, mis on kliendile osaliselt kohale jõudnud, ei ole veel probleemne, kui viimane toode jõuab kliendile enne lubatud tarneaega (kogu tellimusele).

"See, et tellimus jõuab osadena kohale, on normaalne"

„See, et mitme tootega tellimus osadena kohale jõuab, on normaalne ning vastav info on meil ka kodulehel kirjas,“ selgitab kaup24.ee juhatuse liige. Põhjuseks on see, et ladu väljastab kiirema klienditeeninduse huvides kliendile järjest tooted, mis on laos olemas või sinna jõudnud, mitte ei kogu tervik tellimust nö "kuhja". „Siiski peaks viimane toode jõudma kliendini hiljemalt tellimuse kinnitusel lubatud tähtajaks,“ kinnitab Kivi.

Jõulukuuks ollakse valmistunud

Jõuluostude tõttu on detsembris tellimuste arv kasvanud enam kui 40% ning Kivi sõnul pakib ladu iga päev 8000 kuni 10 000 tellimust päevas. Naisterahvas lükkab aga ümber spekulatsiooni nagu veebipoel oleks jõulude ajal tarnega rohkem probleeme ning lisab, et jõulukuuks ollakse pikalt ning põhjalikult ette valmistunud.

Kohaletoimetamiste hilinemised pole sagenenud

Tellimuse kadumisi juhtub Kivi sõnul väga-väga harva, kuid hilinemisi siiski on ning nende hulk kogu tellimuste mahust jääb 1-2% vahele. „Vaatamata tellimuste arvu kasvule detsembris on meie tarnete hilinemiste protsent jäänud siiski samale tasemele jõulueelse perioodiga,“ lisab ta.

Kivi selgitab, et jõulukuul mõistetakse inimeste ärevust oma saadetiste osas, sest tihtipeale on tegu tellitud kingitustega ning see on loomulik, et pabistatakse, kas pakk ikka õigeks ajaks kohale jõuab.

Kaup24.ee kinnitab, et jõuab küll.

Hea lugeja, jaga meiega oma kogemusi kasulik@delfi.ee või kommentaariumis erinevatest e-poodidest jõulude ajal tellimisega – kas kaup on õigeaegselt kohale jõudnud või mitte, kas alles ootad oma pakki või eelistad hoopis jaemüügi kettidest kohapealt kingitused soetada.