Soome ettevõte iTapsa laiendab oma tegevust Tallinnasse ja avab siin oma esimese kiirhooldusele spetsialiseerunud esinduse.

Ametlik avamine toimub 11. jaanuaril, aga esimesi kliente võetakse vastu juba täna, 4. jaanuaril. Esindus asub Maakri tänaval, Tallinna kesklinnas, kus lisaks juhatajale on tööl veel 3 inimest.

Tegevjuhi Tapio Marjaneni sõnul on iTapsa eesmärgiks Eestis tuua nutitelefonide kiirhooldus tarbijatele ja firmadele võimalikult lihtsasti kättesaadavaks. "Pakume neid samu kvaliteetseid teenuseid, mida Soomeski aga veidi soodsamate hindadega."

Nutitelefonide kiirhoolduse järgi on iTapsa hinnangul Tallinnas kindlasti nõudlust, sest seadmete põhilised vead, nagu probleemid laadimisega, ei tähenda tingimata uue telefoni hankimist.

Tihtipeale õnnestub need parandada kiiresti, samal ajal kui klient esinduses ootab. Telefoni tasub hooldada spetsialisti juures, sest nii saab varuosadele ja tööle aastase garantii. Kui telefonil ilmneb garantiiaja jooksul sama probleem uuesti, parandatakse see ilma lisakuludeta.