Sony Center Eesti kirjutas oma ametlikul Facebooki lehel, et ootamatult kuulsaks saanud mürasummutavad Sony kõrvaklapid on nii veebipoes kui ka kauplustes kõikidele huvilistele kohe saadaval. Nagu öeldakse reklaamis- see pole veel kõik. Lisaks sellele pakub Sony Center kuulsust kogunud kõrvaklappidele soodushinda.

Kauplus kirjutas, et kõik Sony mürasummutavad klapid on veebipoes lausa 20 protsenti soodsamad, kui kasutada sooduskoodi POL.

Sony Center rõhutab, et klapid on testitud nii ETV Ringvaate kui ka erinevate ajakirjanike poolt tõesti toimivaks. Samuti lisatakse humoorika puändina, et peagi kuulutatakse klapid ka ametlikuks töövahendiks rahu ja vaikust nõudvale vaimutööle.

"Eks me nägime ootamatult kasvavat huvi nende kõrvaklappide vastu ja seetõttu otsustasime teemat veidi rohkem valgustada," ütles Sony Center omanikettevõtte OÜ Miterassa juhatuse liige Raivo Kraus Kasulikule. "Eesmärk pole kohe kasumit teenida vaid pigem klientide tähelepanu köita, et Sony Center on leitav ka internetis ning et sealt saab ka muid Sony tooteid kiirelt ja mugavalt," selgitas Kraus, et nende peamine eesmärk oli esile tõsta veebipoodi.

Küsimusele, kas müük kõmu pealt ka kasvanud on, vastas Kraus, et selle kampaania peale on klappe juba müüdud ning ka mõningad teised riigiasutused on oste sooritanud. Klientide huve silmas pidades ei hakatud kedagi eraldi nimetama.

"POL kampaania kood tundus lihtsalt meeldejääv ja lihtne. Igasugused seosed on juhuslikud," ütles Kraus.

Kuvatõmmis